مکعب جادویی

گروه نرم افزاری مکعب جادویی

مکعب جادویی

گروه نرم افزاری مکعب جادویی

مکعب جادویی

هر کدام از چراغ های مودم به چه معنا است

جمعه, ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۳:۲۹ ب.ظ

 


امروزه قطع شدن اینترنت میتواند باعث خرد شدن اعصاب و عقب ماندن از کار های روزمره شود بخصوص اگر شغل شما با اینترنت مرتبط باشد اینترنت با سرعت بالا و بدون کندی و قطع و وصل میتواند بسیار مهم و حائز اهمیت باشد.اگر به مودم ADSL خود نگاهی بیندازید چند چراغ ثابت و چند چراغ چشمک زن جلب توجه میکنند.در این مطلب کوتاه کاربرد این چراغ ها و خاموش بودن آن ها در زمان قطعی اینترنت را بررسی می کنیم.
 با مکعب جادویی همراه باشید

 چراغ power : نشان دهنده روشن بودن مودم به صورت صحیح می باشد.این چراغ می بایستی به صورت ثابت روشن بماند. طبیعتا روشن نبودن این چراغ به معنی عدم ورود جریان به آن است و در صورتی که با وجود اتصال صحیح سیم ها و عدم وجود مشکل در پریز برق مورد استفاده این چراغ روشن نمی شود احتمالا آداپتور دستگاه دچار مشکل بوده و یا مودم به کلی سوخته است.

✅ در اکثر مودم ها یک چراغ به نام link ،STATUS یا ADSL وجود دارد که وضعیت ارتباط با مرکز مخابراتی را نشان میدهد. پس از اتصال مودم به برق روشن بودن چراغ Link نشان دهنده این است که اتصالات فیزیکی روتر عاری از هر گونه نقص و ارتباط با مرکز مخابراتی برقرار است و خاموش بودن یا قرمز بودن این چراغ به این معناست در کابل ها یا پورت ها ( در پشت روتر) به درستی متصل نشده اند یا دچار خرابی هستند.

چراغ internet نشان دهنده اتصال مودم به شبکه جهانی اینترنت می باشد و چشمک زدن این چراغ به معنی انتقال داده در مودم می باشد. در بعضی از مواقع چراغ ADSL روشن و ثابت است اما چراغ اینترنت خاموش است این بدان معناست که قطعی اینترنت از مرکز مخابراتی (isp) بوده و برای رفع این مشکل باید با این مرکز تماس گرفته و مشکل را از طریق مرکز حل نمود.

چراغ LAN که بسته به نوع مودم تعداد متفاوتی دارد نشان دهنده ارتباط فیزیکی مودم با کامپیوتر یا تلویزیون هوشمند و... می باشد.در صورت اتصال صحیح این کابل با سایر دستگاه ها میتوان اینترنت را با آن ها به اشتراک گذاشت.

✅ در مودم های دارای تکنولوژی وای فای چراغی با نام wireless برای نشان دادن وضعیت روشن بودن وای فای و پخش امواج در محیط وجود دارد.در صورت اتصال دستگاهی از طریق وای فای به مودم و استفاده از اینترنت این چراغ به صورت چشمک زدن در می آید.

بسیاری از کاربران با مفهوم این چراغ ها و این نکته که هر یک از آنها نشان دهنده چه اتفاقی در ارتباط با اینترنت هستند به خوبی آشنایی دارند، اما یادآوری این نکته برای بسیاری از کاربرانی که با قطعی و یا کندی اینترنت خود مواجهند بسیار ضروری است تا به این ترتیب از اتلاف وقت برای پیگیری وضعیت ارتباط اینترنتی جلوگیری شده و مستقیما به دنبال روش صحیح رفع مشکل باشند.



منبع: مکعب جادویی

https://t.me/magicube

نظرات (۱)

  • همیار رایانه
  •  

    وبلاگ عالی  و مطالب آموزنده  و مفید  بود .

    همیار رایانه پاسخگوی تلفنی سوالات ومشکلات رایانه ،  موبایل ، تبلت ، لب تاب و ....

    شماره تماس  9099071728

    پاسخگویی به صورت شبانه روزی حتی ایام تعطیل.

    www.hamyarrayaneh.ir  سایت :

    برای آشنا شدن با آخرین اخبار فناوری به کانال ما بپیوندید.

    تلگرام :

    https://t.me/HamyarRayaneh

     اینستالگرام :

    https://instagram.com/_u/hamyarrayaneh

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی